Bezpieczeństwo zakupów zapewnia Nextranet.pl

Bo liczy się każda treść!

Zostań autorem ContentLink

Platforma ContentLink jest otwarta na autorów, którzy chcą, by ich twórczość dotarła do szerokiego grona odbiorców. Zapraszamy do współpracy.

kuchnie

  • Sexpolis - ebook

    Data dostępności: 29.02.2016

    Data publikacji: 07.09.2015

    M. Grossman - godło literackie pisarza i dziennikarza urodzonego w 1974 r. na Pomorzu. Pod prawdziwym nazwiskiem publikował w tygodniku „NIE”, „Faktach i Mitach” oraz „Dzienniku Trybuna”. Debiutował skandalizującą minipowieścią erotyczną Dwanaście. Kolejną publikacją był zbiór opowiadań satyrycznych Świniaki, w którym prześmiewcze historyjki mają korzenie w polskiej...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 28,00 25,20 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • PDF (znak wodny)
  • Narkoza - ebook

    Data dostępności: 06.04.2022

    Data publikacji: 06.04.2022

    Artur Korczyński, anestezjolog, po kilku latach powraca do Wrocławia. Rozpoczyna pracę w szpitalu wojskowym - tym samym, w którym pracuje jego były partner. Korczyński chce przyjrzeć się bliżej procederowi handlu organami i namierzyć jego inicjatora, ale nie jest to jedyny powód, dla którego zdecydował się na przeprowadzkę. Zamierza również skonfrontować się ze swoją przeszłością i znaleźć antidotum...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 43,00 38,70 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    Ocena: 5
    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Sekrety włoskiej kuchni. Dlaczego Włosi lubią rozmawiać o jedzeniu? - ebook

    Data dostępności: 29.07.2020

    Data publikacji: 29.07.2020

    Biblia italofilów, o patrzona przedmową Umberta Eco. Doskonała lektura dla tych, którzy chcą nauczyć się czerpać radość z życia. Książka ta jest barwną mozaiką, która pozwala zrozumieć ducha skąpanej w słońcu Italii, kraju, w którym kuchnię podniesiono do rangi sztuki, gdzie kultura jedzenia stanowi fundament cywilizacji. Poznajcie Włochy właśnie od kuchni - od Alp po Sycylię - ich historię, potrawy,...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 60,00 54,00 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    Ocena: 5
    • PDF (znak wodny)
  • Kuchnia królów - ebook

    Data dostępności: 09.06.2020

    Data publikacji: 09.06.2020

    Co to znaczy jadać w królewskim stylu? Czy dworska uczta zawsze musi oznaczać blichtr, przepych i wykwintne dania przyrządzone z najbardziej niedostępnych i najkosztowniejszych produktów? A może królowie, cesarze i papieże skrycie lubowali się w prostych daniach, którymi jednak nie wypadało im się publicznie zajadać, by nie narażać się na pośmiewisko? Jeśli fascynuje cię kuchnia dawnych wieków, ciekawi...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 39,99 35,99 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Zakochana w Barcelonie - ebook

    Data dostępności: 24.02.2020

    Data publikacji: 24.02.2020

    Gosia, czterdziestoletnia wykładowczyni historii Hiszpanii, wyjeżdża na trzymiesięczne stypendium do Barcelony. Niedawno rozwiedziona, szuka możliwości spojrzenia na swoje dotychczasowe życie ze świeżej perspektywy i traktuje ten wyjazd jako szansę na nowy początek. Zbierając materiały na temat hiszpańskiej wojny domowej, przechadza się po Barcelonie, odkrywając przed czytelnikiem fascynujące elementy...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 32,00 28,80 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Dieta Raw Food - ebook

    Data dostępności: 16.04.2018

    Data publikacji: 16.04.2018

    Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego - każdy, kto zastosował „surową” dietę, poczuł się lekko, świeżo i witalnie. Ty również możesz osiągnąć taki stan dzięki książce Dieta Raw Food. Przepisy, które w niej znajdziesz są: szybkie - oparte na surowych, łatwo dostępnych...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 32,90 29,61 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Jak smakuje rok Wiosna. Lato. Jesień. Zima - ebook

    Data dostępności: 11.09.2019

    Data publikacji: 11.09.2019

    Marcin Molik nauczy czytelników, jak w prosty sposób wyczarować smaczne dania z tego, co natura ma akurat teraz do zaoferowania. Fine dining, kuchnia molekularna, casual dining, fast food - trendy kulinarne pojawiają się i znikają. Jest jednak jeden motyw, który jest zawsze aktualny, ożywia kuchnię i filozofię gotowania. Jest to sezonowość. Czy jest coś, co przywołuje chłodną wiosenną bryzę i kuszące...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 32,90 29,61 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    Ocena: 4
    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Ciasta wielkanocne. Przepisy naszych babć - ebook

    Data dostępności: 18.01.2017

    Data publikacji: 16.01.2017

    " Ciasta wielkanocne. Przepisy naszych babć to książka kucharska autorstwa Pani Elżbiety . „W książeczce tej starałam się zebrać wypróbowane przepisy wszystkich rodzai ciast, używanych na wielkanocnym stole. Podałam przedewszystkiem przepis na główną ozdobę stołu: - sękacz, który jednak tylko panie ze wsi, lub też mające we własnych domach stare kuchnie z rożnami, wykonać mogą. Taka baba...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 3,99 3,59 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • PDF (znak wodny)
    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)

Twój koszyk

Koszyk jest pusty.
Czytniki w SUPEROFERCIE

Nowości

  1. 1.Anna O
  2. 2.Six Sigma dla menedżerów. Jak za pomocą liczb, danych i faktów usprawnić procesy i zmienić kulturę organizacyjną
  3. 3.W słońcu Bora Bora
  4. 4.Sztuka uwodzenia
  5. 5.Im mroczniej, tym lepiej
  6. 6.Cyrk na trzy pierścienie. Kobe, Shaq, Phil i szalone lata dynastii Lakers
  7. 7.Żona z temperamentem
  8. 8.Przyjęcie na Manhattanie
  9. 9.Miłość nas znajdzie
  10. 10.Autostrada do piekła

Najchętniej kupowane

  1. 1.Nowa Fantastyka
  2. 2.Dziennik Gazeta Prawna
  3. 3.Prosto z mostu, czyli wywody człowieka logicznego
  4. 4.Sport
  5. 5.Przegląd Sportowy
  6. 6.Tygodnik Do Rzeczy
  7. 7.Gazeta Wyborcza - Warszawa
  8. 8.Plus Minus
  9. 9.Tygodnik Powszechny
  10. 10.Newsweek Polska