Bezpieczeństwo zakupów zapewnia Nextranet.pl

Bo liczy się każda treść!

Zostań autorem ContentLink

Platforma ContentLink jest otwarta na autorów, którzy chcą, by ich twórczość dotarła do szerokiego grona odbiorców. Zapraszamy do współpracy.

Podlasie i Lubelszczyzna - Regionalna kuchnia polska - ebook

6,40 5,76 zł (zawiera 5 % VAT)

  • EPUB (znak wodny)
  • MOBI (znak wodny)

O-press 

14.07.2015

14.07.2015

polski

112

Artemis

978-83-7772-808-6

Opis:

Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla regionu Podlasia. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw, które przygotowywało wiele pokoleń Polaków z tego regionu. Stanowią one część jego historii i kultury. Poznacie Państwo przepisy na podlaskie przystawki, zupy, dania główne, dodatki oraz pyszne ciasta i desery. Zachęcamy Państwa do skorzystania z książki i życzymy wiele radości podczas przygotowywania i degustacji tych wspaniałych potraw.

Opinie o produkcie


Bądź pierwszą osobą, która doda opinię. Kliknij tutaj.
 
  100% gwarancji satysfakcji Możesz absolutnie bez żadnego ryzyka kupić wybrany produkt z naszej oferty. Chcemy przekonać Cię, że cyfrowe publikacje to przyszłość. Jesteśmy pewni, że ta forma publikacji przypadnie Ci do gustu, dlatego też dajemy 100% gwarancję. Dzięki temu możesz mieć pewność, że albo będziesz zadowolony z naszych produktów... albo zwrócimy Ci pieniądze.
Kup Podlasie i Lubelszczyzna - Regionalna kuchnia polska - ebook
Forma zakupuCena

Podlasie i Lubelszczyzna - Regionalna kuchnia polska - ebook

6,40 5,76 zł (zawiera 5 % VAT)
    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)

Twój koszyk

Koszyk jest pusty.
Czytniki w SUPEROFERCIE

Nowości

Najchętniej kupowane

  1. 1.Chleb. Domowa piekarnia
  2. 2.Baba na keto. 101 najlepszych przepisów
  3. 3.Dieta Sirt. Przepisy
  4. 4.Jak czytać i rozumieć etykiety
  5. 5.Lunchbox. Zdrowe i smaczne posiłki do pracy
  6. 6.Fit desery. Na słodko bez cukru
  7. 7.Jedz pysznie sezonowo
  8. 8.Apetyt na Meksyk
  9. 9.Dieta dla płodności
  10. 10.Sekrety włoskiej kuchni. Dlaczego Włosi lubią rozmawiać o jedzeniu?